logo’s en huisstijlen

Prijs logo ontwerp

Ik werk met een vaste prijs voor een logo ontwerp, namelijk 450 euro (excl. btw) voor het uitwerken van A tot Z. Het logo lever ik daarna aan in alle benodigde formaten zodat u zelf maar ook uw drukker hier mee kunnen werken. Daarnaast ontvangt u een logo voor uw social media, zoals Facebook en Twitter. Alle logo’s maak ik op basis van een vectorbestand. Hiermee is uw logo oneindig uit te vergroten zonder dat dit ten koste gaat van de gegarandeerde kwaliteit!

Prijs huisstijl

Nadat ik uw logo heb opgeleverd, of u heeft mij uw bestaande logo aangeleverd, kan ik voor u ook een huisstijl ontwerpen. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, rapportomslagen, vlaggen en banieren. Richtprijzen (excl. btw) hiervoor zijn:

  • ontwerp visitekaartje: 150 euro
  • ontwerp briefpapier: 100 euro
  • ontwerp enveloppen: 100 euro

Mijn werkwijze

Ik overleg eerst met u over uw persoonlijke voorkeuren. Met deze achtergrond informatie start ik de eerste ontwerpen. Na enkele dagen ontvangt u van mij uw logo voorstel. Op basis van uw feedback hierop (wat vindt u goed en wat vindt u minder goed) voer ik uw wensen door. Pas wanneer het logo (of de huisstijl) aan uw verwachting voldoet en u 100% tevreden bent met het resultaat, zal ik het definitief opleveren.

Meer informatie?

Ik stel het op prijs als u persoonlijk contact met mij opneemt. U kunt mij hiervoor bellen op +31 6 110 28 495.